Домой Туризм Тури «все включено» в Карпатах: поради щодо підбору

Тури «все включено» в Карпатах: поради щодо підбору

722
0

Содержание

Кожен з нас зараз хотів би опинитися на узбережжі моря, відпочити на піску, що манить, і насолодитися приємним літнім сонечком, особливо в таку пору року як осінь нам це необхідно. Якщо ви дійсно хочете відпочити від домашньої метушні, то вам варто придбати путівки на Карпати, за послугою все включено, ціни можуть бути різними, але звернувшись на сайт https://tur365.com.ua/vidpochynok-v-kar компанія «Відпочинок 365» — лідер в організації відпочинку в Карпатах за системою все включено.

Чому варто віддати перевагу компанії «Відпочинок 365»?

  1. Сайт надає найвигідніші ціни на квитки, знижки доступні при замовленні квитків через офіційний сайт, варто уважно підходити до цього питання та замовляти квитки ближче до вильоту, по-перше вони стануть у рази дешевшими, а по-друге ви зможете розпланувати час і точно не скасуйте поїздку.
  2. Ви можете вибрати для себе найкращий тур, все залежатиме тільки від ціни та якості відпочинку, вам підберуть все, що ви тільки забажаєте і ви зможете відпочити на славу.
  3. У квиток можна включити походи екскурсіями, це буде досить цікавий досвід і бурхливі спогади. Фотографії можна буде зробити на професійний фотоапарат, зробити магніти та придбати у комплекті сувеніри, вам однозначно сподобається.

Поради туристам

  1. Карпати є досить популярним місцем для відпочинку, тому необхідно вибирати такий сезон, коли народу буде зовсім мало, вам не повинні заважати люди, екскурсії будуть зовсім нецікаві, якщо дивитись на них через чужу спину.
  2. Намагайтеся не бігати за найдешевшою путівкою, це може бути не найякісніший відпочинок, тому краще все ж покладатися на якість.
  3. Не беріть із собою багато речей, це може завдати дискомфорту при подорожі, носити за собою великі сумки не завжди зручно.
  4. Насолоджуйтесь своїм відпочинком так, щоб вам вистачило емоцій на цілий рік, проведіть цей час із користю, спогади безцінні.

Відпочинок повинен принести вам тільки позитивні емоції, зробіть все так, щоб хотілося ще повторювати вічно.

Побувавши в Карпатах, вам неодмінно захочеться повернутися туди знову. Ну а якщо відпочивати у цих мальовничих краях ще не доводилося – вам можна лише позаздрити. Адже попереду ви маєте стільки яскравих вражень! Соковиті ягоди та добірні гриби, прогулянки незабутньо красивими місцями, драйв гірськолижки, ніжні первоцвіти на схилах – Карпати гарні у будь-яку пору року. А коли сюди їхати – вибір за вами.

ЧИТАТЬ ТАКЖЕ:  «Гемотест» загрузит результат ПЦР-теста на COVID-19 на Госуслуги при согласии пациента

Де зупинитися?

Більшість туристів вважають за краще розглядати пам’ятки Карпат влітку. Це найзручніший сезон для відвідування водоспадів, замків, церков та інших цікавих місць. Якщо не знаєте, з чого розпочати своє знайомство з Карпатами, зупиніться у Татарові. Тут беруть свій початок численні літні туристичні маршрути – піші та велосипедні. З місцевих пам’яток – старовинна церква святого Дмитра та водоспад на річці Женець. Але це лише розминка перед великою подорожжю цими дивовижними краями.

Чому саме Татарів? Звідси зручно добиратися до місць, де карпатські пам’ятки представляться вам у всій красі. А зупинившись у готелі «Коруна», ви зможете набратися сил для нових вражень та екскурсій. Отже, куди поїхати та що подивитися насамперед?

Найцікавіші місця в Карпатах: таємничий Паланок
У мукачівському замку Паланок сьогодні функціонують картинна галерея та музей. Унікальний замок своєю давньою історією, адже будувався він у далекому ХІ столітті. Вигляд цього форту-фортеці, який можна спостерігати сьогодні, було оновлено у 17 столітті. Скільки бачили ці стіни! Вони витримали сотні облог під командуванням войовничої берегині замку Ілони Зріні. Сьогодні тут можна забронювати зал для свого бенкету.

А ще тут у різні часи мешкала князівська династія, потім розташовувалися камери для ув’язнених, а згодом – казарма для військовослужбовців. На подвір’ї є старий колодязь, який, за місцевими легендами, з’єднує катакомбами замок із берегами Латориці. Погуляти замком можна щодня, вихідний день – понеділок. Доїхати від Татарова сюди можна автобусом Яремче – Мукачево або автомобілем. Дорога займе трохи більше двох годин.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь