Домой Общество Вирощування томатів: посадка, полив і підгодівля — кроки до смачного урожаю

Вирощування томатів: посадка, полив і підгодівля — кроки до смачного урожаю

123
0

Вирощування томатів-це захоплююче заняття, яке може стати справжнім хобі для любителів садівництва і городництва. У цій статті ми розглянемо основні аспекти вирощування томатів https://semena.cc/ru/20-semena-ovosshej: посадку, полив і підгодівлю.

Посадка томатів

Для посадки томатів необхідно вибрати відповідний сорт і місце, це можна зробити в інтернет-магазині Супермаркет Насіння(https://semena.cc/ru/20-semena-ovosshej). томати можна вирощувати як у відкритому грунті, так і в теплиці або парнику. Перед посадкою необхідно підготувати грунт: вона повинна бути родючою і добре дренованим. Також необхідно враховувати кліматичні умови і вибрати місце з достатньою кількістю сонячного світла.

Коли садити томати

Томати можна садити як навесні, так і влітку. Навесні рекомендується садити ранні сорти томатів, які дозрівають протягом 60-70 днів. Влітку можна садити пізні сорти, які можуть дозрівати до 120 днів.

Техніка посадки
Перед посадкою необхідно підготувати розсаду томатів. Для цього насіння томатів потрібно посіяти в контейнери з родючим грунтом і накрити їх плівкою або склом. Розсада томатів повинна рости при температурі близько 20-25 градусів Цельсія і отримувати достатню кількість світла. Коли розсада досягне висоти близько 20 см, її можна пересаджувати у відкритий грунт або теплицю.

ЧИТАТЬ ТАКЖЕ:  Иранка рассказала об арестах в турсекторе «из-за хиджаба»

Полив томатів

Томатам необхідний регулярний полив, особливо в період цвітіння і дозрівання плодів. Однак, занадто частий полив може привести до загнивання коренів і зниження врожайності. Тому необхідно стежити за станом грунту і поливати томати тільки тоді, коли вона починає висихати.

Підживлення томатів

Для отримання хорошого врожаю томатів необхідно підгодовувати рослини. Можна використовувати органічні добрива, такі як компост або перегній, або мінеральні добрива, що містять азот, фосфор і калій. Підживлення необхідно проводити кожні два тижні, починаючи з моменту цвітіння томатів.

Збирання врожаю

Коли томати дозріють, їх можна збирати. Для зберігання можна використовувати спеціальні контейнери або ящики, в яких томати будуть зберігатися при кімнатній температурі.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь